Η εταιρία

Γνωρίστε μας

Η ταξιδιωτική επιχείρηση Portobelis Crete Holidays, απαρτίζεται από το ταξιδιωτικό γραφείο, το γραφείο ενοικιάσεων αυτοκίνητων και από το συγκρότημα ενοικιαζομένων διαμερισμάτων και στούντιος Portobelis Apartments. Βρίσκεται στη Σητεία της Κρήτης και προσφέρει διακοπές ποιότητας σε μία παρθένα περιοχή της Ανατολικής Κρήτης, μακριά από την πολυκοσμία.

Πως θα μας βρείτε στην ανατολική Κρήτη

Σε περίπτωση που το σημείο της άφιξής σας στην Ελλάδα είναι η Αθήνα, μπορείτε να φτάσετε στη Σητεία, με αεροπλάνο (40-θέσεων, δρομολόγια από και προς την Αθήνα τρεις φορές την εβδομάδα).  Αν ταξιδεύετε με απευθείας πτήση προς το Ηράκλειο, την πρωτεύουσα της Κρήτης, μπορείτε να επισκεφθείτε την ανατολική Κρήτη είτε με ταξί είτε με ενοικίαση αυτοκινήτου ή χρησιμοποιώντας το τοπικό λεωφορείο.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν διαμονή, ενοικίαση αυτοκινήτου, υπηρεσία μεταφοράς, εκδρομές και κρουαζιέρες.

Η ιστοσελίδα αυτή καλύπτει αποκλειστικά και μόνο την ανατολική γωνιά της Κρήτης, η οποία είναι γνωστή ως η πιο παρθένα περιοχή του νησιού. Έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει εκτός από «ήλιο και θάλασσα», προσφέρει μια πραγματική εικόνα της ζωής των κατοίκων. Συνεπώς, είναι ιδανική για τον μεμονωμένο ταξιδιώτη, αλλά δεν αποτελεί ενδιαφέρον προορισμό για την αγορά τού μαζικού τουρισμού.

1. Τα καταλύματα που προσφέρουμε περιλαμβάνουν ιδιωτικές βίλες με πισίνα, κατοικίες σε κρητικό στιλ, διαμερίσματα, στούντιο και οικογενειακά ξενοδοχεία, όλα προσεκτικά επιλεγμένα, με βάση όχι μόνο τη δική μας κρίση και το μεράκι μας, αλλά και τις συστάσεις των πελατών μας όλα αυτά τα χρόνια. Όλα τα καταλύματα που αντιπροσωπεύουμε είναι καλά επιπλωμένα και εξοπλισμένα με όλα όσα χρειάζονται για τις διακοπές σας

2. Η πολιτική μας είναι να προσφέρουμε προσωπική εξυπηρέτηση. Προτιμάμε να συναντούμε όλους τους πελάτες μας και είμαστε πάντα στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε πληροφορία, βοήθεια ή συμβουλές που μπορεί να χρειαστούν. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη και προώθηση ωφέλιμου, ποιοτικού και οικολογικού τουρισμού στην ανατολική Κρήτη. Θέλουμε οι επισκέπτες μας να γνωρίσουν τις παραδόσεις, τον πολιτισμό μας και τους ντόπιους κατοίκους και να λάβουν μέρος σε φεστιβάλ με τραγούδι και χορό και, φυσικά, να δοκιμάσουν την πραγματική τοπική κουζίνα Έχουμε διαπιστώσει ότι το καλύτερο μέσο που διαθέτουμε για διαφήμιση είναι το “από στόμα σε στόμα” και αυτό αποδεικνύεται με το γεγονός ότι οι πελάτες μας έρχονται ξανά και ξανά.

Copyright © 2022. All rights reserved.